Stor sommerkonkurranse

Drømmer du om å tegne skurker for en Detektivbyrå nr 2-bok? Nå har DU muligheten til å hjelpe Hans Jørgen med en idé om hvordan de to nyeste superskurkene skal se ut. Profesjonelle sykkeltyver herjer nemlig i Elvestad, og Detektivbyrå nr. 2 sørger for å stikke kjepper i hjulene for dem. Men hvordan ser DIN sykkeltyv ut? 

Send oss din tegning av en mannlig og/eller en kvinnelig sykkeltyv så kan din idé dukke bli brukt i den splitter nye Detektivbyrå nr 2. boken, Operasjon Radius, som kommer 2. oktober. Hans Jørgen tar de mest kreative forslagene, og tegner dem om i EKTE Detektivbyrå nr. 2 stil. Er det ikke kult???

Du kan få en voksen til å sende inn tegningen din på Facebooksiden til Detektivbyrå nr. 2, eller sende den på mail til tiril@detektivene.no

Vinneren blir trukket 29. juli, og hvis du er en av de heldige kan du vinne 4 kinobilletter til Operasjon Mumie som har premiere i Oktober! Lykke til!