BØKENE

Operasjon-serien

Jakten på-serien

Mysterie-hefter

Andre utgivelser

DETEKTIVBYRÅ NR. 2
Med nese for å oppklare forbrytelser og ugjerninger.
Elvestad er en koselig liten småby, men når idyllen slår sprekker, er Oliver og Tiril klare for oppdrag. Sammen med sporhunden Åtto jakter de på overraskende avsløringer og uvante løsninger.

JØRN LIER HORST
Jørn Lier Horst er forfatter. Før arbeidet han som etterforsker i politiet. Det er en jobb som har vært nyttig når han skal skrive spennende bøker. Mord, ran, fingeravtrykk, blodspor og kruttslam. Store mysterier, svarte løgner og skjulte hemmeligheter. Det er slike ting jobben i politiet handlet om, og det er noe av det han skriver om i bøkene sine. Jørn Lier Horst har skrevet mange bøker for voksne og er en av Norges beste krimforfattere. Han har også skrevet suksesserien CLUE for eldre barn. Akkurat som disse bøkene er handlingen i bøkene om Detektivbyrå nr. 2 som hentet rett ut fra virkeligheten. Det du leser kunne ha skjedd. Det kunne ha skjedd med deg … Les mer om Jørns forfatterskap.

HANS JØRGEN SANDNES
Hans Jørgen Sandnes tegner både bøker og tegnefilmer. Du har kanskje sett tegnefilmene til Alf Prøysens barnesanger på NRK Super? De er tegnet av Hans Jørgen og kollegaene hans i studioet Sandnes Media. Han tegner også Anne-Cath. Vestlys Mormor og de åtte ungene og jubileums- utgaven av Alf Prøysens Sirkus Mikkelikski der Bolla Pinnsvin, Nøtteliten og mange andre lager sirkus. Hans Jørgen har tegnet siden han var liten, og lagde sin første tegnefilm da han var 10 år. Noen ganger holder han også kurs, der barn kan lære å lage sine egne animasjonsfilmer. Les mer om Hans Jørgens bøker.